Adoptivagent

Søgning af adopteredes familie i Colombia

 

Dansk-Colombiansk familie tilbyder at søge adopteredes familie i Colombia

Jeg blev i 1984 gift med Ana, som jeg havde mødt nogle år før under rejse i Colombia for FLSmidth. Vi har netop været på familiebesøg i Armenia, Quindio med vore to børn på 27 og 23 år.

 

Min kone taler nogenlunde dansk og os andre tre rimeligt flydende Spansk. Primært via Skype er vi i daglig kontakt med vores store familie og netværk derovre.

 

Vi tilbyder, at medlemmer af vores familie gennemfører research i Colombia mhp at finde information om eller lokalisere adopteredes familie.

 

Da vores familie jo befinder sig i landet er det en rimelig effektiv og billig mulighed for at foretage lokal research.

 

Vi har endnu ikke erfaring med at lede efter adopteredes familie, men stiller til en start vores netværk, sprogkendskab og lokalkendskab til rådighed i et antal opgaver mod blot at få faktiske udgifter dækket.

Vi har 2014-03-16 disse første opgaver, og vil afvente erfaringerne med dem, før vi starter nye opgaver op.

Ideen er at udvikle konceptet, og senere - baseret på erfaring - må vi se hvad det kan blive til ;-)

 

Familietræet http://www.girander.dk/genealogy giver en ide om vores familie.

 

Baseret på de informationer vi modtager om den biologiske familie og hvor den skal søges estimeres (rejse)udgifter - uforpligtende.

 

Vi forestiller os, at besøge børnehjem, klinikker, hospitaler, offentlige kontorer og private adoptionsenheder samt at annoncere via aviser og popoulære radiostationer.

Når der dukker information op om konkrete relevante/identificerede personer konsulteres adoptanten, og baseret på ønske om at gå videre - kan kontakt forsøges.

 

Rejseudgifter for vores lokale familie kan være beskedne; f.eks. koster en enkelt syv timers busrejse imellem Bogota og Armenia omkring 55.000 COP - 150 DKK. For omkring det dobbelte beløb fås en overnatning på lokale hoteller. I Armenia er minimumstaksten for en taxatur 3.500 COP - svarende til knap 10 DKK, for det beløb kan man køre omkring fem kilometer. Lokale restauranter serverer et rimeligt måltid med drikkevare for under 20.000 COP - svarende til 50 DKK. Baseret herpå vil f.eks. en research-tur fra Bogota til Armenia - med en overnatning dér samlet løbe op i (to busture, fire taxa ture, en overnatning og et par måltider) 750 DKK.

En længere tur f.eks. Armenia til Cartagena med fly kan (billigst) gøres for 160.000 COP/enkeltflyrejse svarende til samlet næsten 600 DKK mere end bus-eksemplet ovenfor; altså en samlet turudgift med én overnatning i Cartagena fra omkring 1.350 DKK

 

Udover lokal research i Colombia tilbyder vi, at søge på spansk via nettet, bl.a. sociale medier som FB-siden Buscar-Familiares-Perdidos og hjemmesider som:

  • colombiatupais.com
  • www.quiensabesdonde.es
  • www.reencuentros.org/que_es.htm
  • www.olx.com.co/q/familiares/c-413
  • portal.redcolombiana.com/foros/migracion-y-turismo/buscando-personas-y-restableciendo-contacto

 

Endelig kan vi tilbyde, at fungere som dansktalende medrejsende guide og tolk i Colombia.

 

Jeg kan kontaktes via min e-mail adresse: girander@hotmail.com eller Skype: era.flsmidth

Mvh Erik Andersen